ALT DE LA IMAGEN

Skönheten och odjuret

Färgläggning design av Skönheten och odjuret

Skönheten och odjuret färg sidor

Skönheten och odjuret färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Skönheten och odjuret färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Skönheten och odjuret Målarbok

Belle och prins Adam målarbok

Belle och prins Adam målarbok

I denna romantiska scen ser vi Belle tillsammans prins Adam, som inte längre är ett odjur. Förtrollningen bryts av kärleken till dessa två karaktärer i filmen Skönheten och Odjuret, av Disney. De ser ut som två älskande och njut av en speciell stund på balkongen av slottet. Adam gav en ros till Belle och du måste lägga till färg till d ... Läs mer

Skönheten och odjuret färgläggningssidor vare online färg

Skönheten och odjuret Färgläggningssidor

Nytt i Skönheten och odjuret

Skönheten och odjuret

Färgläggningssidor gratis på svenska om Skönheten och odjuret och tillhörande Denna film är en traditionell animation funktion av Walt Disney Pictures, och är rankad som nummer 30 av Disney klassiker. Filmen är regisserad av Gary Trousdale och Kirk Wise, och det är en anpassning av det ursprungliga arbetet av Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Efter premiären, filmen var en stor succé fylld med romantik, magi och drama, och blev snart en stor succé. Det var den andra filmen i historien att bli nominerad till en Oscar för bästa film, då det inte fanns någon kategori för bästa animerade film. På denna hemsida hittar du den bästa färgning av sina karaktärer, som Belle, Odjuret, Lumiere, Cogsworth, Mrs Potts, Gaston och Lefou, bland många andra. Här kan du skapa egna illustrationer av dessa tecken, eller skriva ut ritningar på ett papper för att måla den med dina favoritmålningar.

Skönheten och odjuret färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Skönheten och odjuret. Belle är en ung flicka som bor med sin pappa Maurice i en liten by. När hennes far försvinner, kommer hon att leta efter honom och når slottet odjuret, en ung prins som var förtrollad av en mäktig trollkvinna. Belle blir fängslad av odjuret för att rädda sin far, och hon har att leva med de andra invånarna i slottet, som förvandlades till objekt av möbler. Gaston en kaxig jägare i byn, upptäcker han att Belle är i odjuret slott (som faktiskt har ett gott hjärta) och kommer med en grupp för att angripa slottet tillsammans med sin vasall Lefou, en kort och knubbig man. Nära slutet av filmen bildas en stor strid, och att upptäcka vad som är slutet du bör se den här filmen, en av de bästa klassikerna från Walt Disney.. Här har du svartvita bilder på nätet av Skönheten och odjuret att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Skönheten och odjuret att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.