ALT DE LA IMAGEN

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas

Färgläggning design av Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas färg sidor

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas Målarbok

Tukan Rafael målarbok

Tukan Rafael målarbok

Det här är vänlig Tukan är Rafael, en glad tropisk fågel som alltid är villig att ge råd till Blu, den blå ara huvudpersonen i filmen. Rafael har många barn, sjutton unga Tukan, och hans fru förväntade annan. Det är en fågel som älskar Rio karneval, och alltid leva livet i en avslappnad och njuter av varje ögonblick. Därför är det ... Läs mer

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas färgläggningssidor vare online färg

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas Färgläggningssidor

Nytt i Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas

Färgläggningssidor gratis på svenska om Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas och tillhörande Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas är uppföljaren till Rio, som hade premiär under 2011. Det är en funktion i datoranimation som talar om familjelivet för Blu och Jewel, ett par blå aror som har tre barn, Tiago, Bia och Carla. I den här filmen igen onda Nigel, en kakadua med besked känsla, vilket åtföljs av Gabi, en pil groda, och Charlie, en myrslok. Lyckligtvis vänner gillar Nico och Pedro, ett guld finch och Rödhuvad kardinal, eller tukan Rafael, också hjälpa dem. Det är en färgstark familj film med vackra djur, särskilt tropiska fåglar, kommer de att vara älskad av alla barn. Det är deras sidor för färg på nätet.

Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas. Denna animerade film är regisserad av Carlos Saldanha, producerad av Blue Sky Studios och distribueras av 20th Century Fox. Historien om denna film visar några arter som lever i livsmiljön för Amazonas, och även försöker att utbilda vuxna och barn om det tillstånd i vilket vi finner denna naturliga miljö, och förtjänar att bevaras och bevaras. Historien börjar i den brasilianska staden Rio de Janeiro, men sedan reser till Amazonas djungel för att börja ett nytt liv de två papegojor och deras barn. För närvarande finns det rykten om att en tredje delbetalning, som för närvarande är under utveckling kan frigöras.. Här har du svartvita bilder på nätet av Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Rio 2 – Prövar vingarna i Amazonas att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.