ALT DE LA IMAGEN

Tempelriddaren

riddare färg sidor

Tempelriddaren

Tempelriddaren

Tempelriddaren målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även kallad Order of the Temple.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9047 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 29 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9047 gånger
LADDA VIT TECKNING
Tempelriddaren
Färgläggning Sida av Tempelriddaren

Tempelherreorden är ofta förväxlas med korsfararna, men även om båda män var kristna, deras roller och deras motiv var helt annorlunda.

Låt oss måla Tempelriddaren målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av Tempelriddaren att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Tempelriddaren färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Tempelriddaren målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av Tempelriddaren är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Tempelriddaren inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Barn springare
4
4 av 10 - 28 röster
Målade
8945
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8787
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.

Knight Rider
4
4 av 10 - 46 röster
Målade
8687
gånger

Denna riddare verkar mycket modig och villiga att kämpa med hjälp av sin häst, som också är utrustad med pansar för att skydda honom. Detta vänliga riddare är väldigt roligt, eftersom det är mycket större än sin häst, och har en stor hjälm som täcker huvudet. Kappan blåser i vinden medan ridning höjer sitt svärd. Han bär också en sköld som skyddar honom från de slag som kan t ...