ALT DE LA IMAGEN

tecknad springare

riddare färg sidor

tecknad springare

Tecknad springare

tecknad springare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna fantasi målarbok visas en medeltida riddare tecknad. Som ni kan se, verkar han monterat på sin arbetshäst. Riddaren är hjälm och är beväpnad med ett spjut och en sköld. Under medeltiden, var riddare klädda i färger Herren de tjänat. Du kan välja vilka färger du bär denna gentleman och så du uppfinna egna kläder av en medeltida riddare.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8527 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 47 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8527 gånger
LADDA VIT TECKNING
tecknad springare
Färgläggning Sida av tecknad springare

Ha kul i en värld av fantasi färga denna medeltida soldat monterat på sin Warhorse, visas laddning mot dina fiender i denna bild till färgen.

Låt oss måla tecknad springare målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av tecknad springare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida tecknad springare färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom tecknad springare målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av tecknad springare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av tecknad springare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
9047
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Barn springare
4
4 av 10 - 28 röster
Målade
8945
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8787
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.