ALT DE LA IMAGEN

soldat med yxa

riddare färg sidor

soldat med yxa

Soldat med yxa

soldat med yxa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna medeltida riddare är en del av en milis armé av medeltiden. Han är beväpnad med en stor stridsyxa, och användes för att förstöra trädörrar och kunna gå in i slottet från fiender. I tittar på detta krigare ser vi en arg och aggressiv uttryck. I hans rustning element är representerade vapen sin herre, att lätt kunna identifieras på slagfältet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7733 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 46 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7733 gånger
LADDA VIT TECKNING
soldat med yxa
Färgläggning Sida av soldat med yxa

Soldaterna i antiken slåss på order av feodalherren, som hade en armé som kämpade herrar omgivningen att utöka sina territorier.

Låt oss måla soldat med yxa målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av soldat med yxa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida soldat med yxa färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom soldat med yxa målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av soldat med yxa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av soldat med yxa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Barn springare
4
4 av 10 - 28 röster
Målade
8260
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
8228
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8195
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.