ALT DE LA IMAGEN

riddare på häst

riddare färg sidor

riddare på häst

Riddare på häst

riddare på häst målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En medeltida riddare på sig sin kamp pansar och monterade sin häst att gå i krig. Denna soldat är en allmän, ansvaret för ledningen kungens armé på slagfältet. Hjälmen och udden är kännetecken på området för denna krigare av medeltiden. Hästarna som används för krig var starka hästar och tränade för att inte vara rädd för buller, de kamper som de hade gå.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7920 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 53 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7920 gånger
LADDA VIT TECKNING
riddare på häst
Färgläggning Sida av riddare på häst

En stilig riddare rider sin häst, vilket ger en mycket episka utseende och ger stor balans och karisma. Denna krigare har allt att vara en stor ledare.

Låt oss måla riddare på häst målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av riddare på häst att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida riddare på häst färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom riddare på häst målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av riddare på häst är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av riddare på häst inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Barn springare
4
4 av 10 - 28 röster
Målade
8285
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
8262
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8212
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.