ALT DE LA IMAGEN

medeltids soldat

riddare färg sidor

medeltids soldat

Medeltids soldat

medeltids soldat målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna soldat från medeltiden är utrustad med ett kort svärd och en trä sköld, redo för strid. Men sanningen är att denna riddaren inte känns som att gå in i strid, och dess uttryck är ganska patetiska. Rustning av milisen kan vara ljus läder, eller kan vara av metall, du är den som bestämmer material och färger av enhetliga av den medeltida krigare.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7514 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 26 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7514 gånger
LADDA VIT TECKNING
medeltids soldat
Färgläggning Sida av medeltids soldat

Under medeltiden, feodalherrar och kungar skickade en stor armé av hans bästa soldater för att slåss i krigen mot grannriken eller andra ädla för kontroll territoriet.

Låt oss måla medeltids soldat målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av medeltids soldat att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida medeltids soldat färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom medeltids soldat målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av medeltids soldat är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av medeltids soldat inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Barn springare
4
4 av 10 - 28 röster
Målade
8260
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
8228
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8195
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.