ALT DE LA IMAGEN

Knight pojke

riddare färg sidor

Knight pojke

Knight pojke

Knight pojke målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den här killen bär en imponerande riddare kostym, som inkluderar en full rustning, hjälm, ett svärd och en sköld. Barnet har en hård uttryck, verkligen in i rollen som tappra riddare. Barnen kommer att älska att spela riddare och även klä dina favorit fantasitecken. Om du också vill, njut färga denna illustration med de färger som du gillar detta barn med en medeltida rustning.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7217 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 23 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7217 gånger
LADDA VIT TECKNING
Knight pojke
Färgläggning Sida av Knight pojke

Soldaterna av medeltiden var klädda i heavy metal rustning för att skydda mot slag och stötar under strider. Detta barn är klädd som de riddare från gamla tider.

Låt oss måla Knight pojke målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av Knight pojke att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Knight pojke färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Knight pojke målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av Knight pojke är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Knight pojke inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
7520
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Crusader
4
4 av 10 - 24 röster
Målade
7513
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.

Barn springare
4
4 av 10 - 26 röster
Målade
7495
gånger

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använd ...