ALT DE LA IMAGEN

Barn springare

riddare färg sidor

Barn springare

Barn springare

Barn springare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ett barn klädd som riddare visas i denna bild så rolig och trevlig. Den här killen har vad som krävs för att vara en stor riddare, som ett svärd, en sköld och en full rustning, inklusive hjälm. Han verkar mycket nöjd med sin klädsel av medeltida riddare, och måste du färg scenen för illustrationen är helt klar. En fantasirike väntar dig med dessa ritningar av krigare. Du kan använda vilken färg du vill för pansar, låter flyga din kreativa sida!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8895 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 28 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8895 gånger
LADDA VIT TECKNING
Barn springare
Färgläggning Sida av Barn springare

Riddarna kämpar drakar att rädda prinsessor är de mest typiska och karaktäristiska inslag av sagor och berättelser av mer traditionell fantasy.

Låt oss måla Barn springare målarbok Vill du riddare färg sidor? Detta är en bild av Barn springare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Barn springare färgning på riddare. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Barn springare målarbok är Svenskt och förbinds till riddare. Vår teckning av Barn springare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av riddare att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Barn springare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

riddare mest målade sidorna

Tempelriddaren
4
4 av 10 - 29 röster
Målade
9005
gånger

Denna riddare tillhör beställa av Tempelriddarna, soldater och mycket populära krigare i berättelserna om ridderlighet. De var en bataljon av kristna riddare och var den mest kända riddare på medeltiden. Här kan du se hur detta Templar hålla sitt svärd och sin sköld medan han förbereder sig för strid. I hans midja ser vi bär en graal bundna med läderremmar till sin rustning. Även ka ...

Crusader
4
4 av 10 - 45 röster
Målade
8743
gånger

Denna valorous riddare av korstågen är kraftigt beväpnad med ett bredsvärd. Korsfararna var kristna riddare som gick att kämpa mot de arabiska muslimska arméer i den så kallade heliga kriget i medeltiden landar. Hans kläder var oftast vit med ett rött kors i centrum, som är där namnet på Crusader. Nu kan du färg på nätet denna stora medeltida krigare med sitt skarpa svärd striden.

Knight Rider
4
4 av 10 - 46 röster
Målade
8642
gånger

Denna riddare verkar mycket modig och villiga att kämpa med hjälp av sin häst, som också är utrustad med pansar för att skydda honom. Detta vänliga riddare är väldigt roligt, eftersom det är mycket större än sin häst, och har en stor hjälm som täcker huvudet. Kappan blåser i vinden medan ridning höjer sitt svärd. Han bär också en sköld som skyddar honom från de slag som kan t ...