ALT DE LA IMAGEN

tonåring prinsessa

Prinsessor färg sidor

tonåring prinsessa

Tonåring prinsessa

tonåring prinsessa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna unga flickan är mycket glad över att vara en prinsessa, och hon älskar hennes vackra klänningar. För en prinsessa är också mycket viktiga skor och andra tillbehör som örhängen, halsband och tiaror. Din på bilden du är den du ska välja klänning färg, så att du kan skapa din egen design av en prinsessklänning. Skapa din egna konstverk och om du vill kan du skriva ut på ett pappersark att dekorera ditt rum.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8569 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8569 gånger
LADDA VIT TECKNING
tonåring prinsessa
Färgläggning Sida av tonåring prinsessa

Prinsessorna är oftast unga flickor på cirka 15 år. De är döttrarna av kungarna som styr ett visst område. De är ofta unga och mycket attraktiva tjejer som är anmärkningsvärd för sin skönhet.

Låt oss måla tonåring prinsessa målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av tonåring prinsessa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida tonåring prinsessa färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom tonåring prinsessa målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av tonåring prinsessa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av tonåring prinsessa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Barbie prinsessa
7
7 av 10 - 21 röster
Målade
9724
gånger

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinati ...

Prinsessan Peach
6
6 av 10 - 29 röster
Målade
9642
gånger

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill a ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 35 röster
Målade
9280
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.