ALT DE LA IMAGEN

prinsessan Peach

Prinsessor färg sidor

prinsessan Peach

Prinsessan Peach

prinsessan Peach målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill använda dina traditionella färger för att färga denna ritning.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8609 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 28 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8609 gånger
LADDA VIT TECKNING
prinsessan Peach
Färgläggning Sida av prinsessan Peach

Peach är ett tecken som visas sedan den första Super Mario Bros videospel släpptes 1985. Det är en mycket populär Nintendo karaktär som nästan alltid spelar dam i nöd.

Låt oss måla prinsessan Peach målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av prinsessan Peach att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida prinsessan Peach färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom prinsessan Peach målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av prinsessan Peach är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av prinsessan Peach inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Barbie prinsessa
7
7 av 10 - 20 röster
Målade
8638
gånger

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinati ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 14 röster
Målade
8285
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.

Prinsessa alverna
7
7 av 10 - 12 röster
Målade
8108
gånger

Denna söta prinsessa är dotter till kungen av alverna, är en prinsessa fantasy böcker. Stilen i denna illustration är manga, ritningar av häxa är av japanskt ursprung. Siffran är mycket vanligt i sagor och fantastiska litteraturen. De anime serien är fantasy med karaktärer som lever stora äventyr, och kan vara krigare, trollkarlar eller medlemmar av adeln som tillhör olika raser från ...