ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa och padda

Prinsessor färg sidor

Prinsessa och padda

Prinsessa och padda

Prinsessa och padda målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Prinsessan, som visas i denna härliga teckning för färgläggning kysser en groda för att hon hoppas att bli en prins. Vissa sagor är terar genom förtrollade prinsar som har förvandlats till en padda, och endast en gång vara människa, om en prinsessa ger dem en kyss av sann kärlek. Kommer denna groda återgå till att bli en prins att gifta sig med prinsessan? Upptäck det på vår roliga målarbok.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7923 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7923 gånger
LADDA VIT TECKNING
Prinsessa och padda
Färgläggning Sida av Prinsessa och padda

En prinsessa kysser en padda för att bryta förtrollningen som håller förtrollade prinsen. Men kanske är det bara en vanlig groda, princess och helt fel. Vad tror du kommer att hända?

Låt oss måla Prinsessa och padda målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av Prinsessa och padda att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Prinsessa och padda färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Prinsessa och padda målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av Prinsessa och padda är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Prinsessa och padda inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Barbie prinsessa
7
7 av 10 - 20 röster
Målade
8770
gånger

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinati ...

Prinsessan Peach
6
6 av 10 - 28 röster
Målade
8732
gånger

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill a ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 14 röster
Målade
8402
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.