ALT DE LA IMAGEN

delikat prinsessa

Prinsessor färg sidor

delikat prinsessa

Delikat prinsessa

delikat prinsessa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna delikat flicka är en prinsessa klädd i sina bästa kläder. Detta är en vacker balklänning för dansen som hölls i slottet. Vad tror du är den färg du föredrar denna vackra flicka? Med denna ritning till färg du kan kombinera olika färger för att skapa din egen design av en prinsessklänning. Du kan också välja färg på håret och sminket denna prinsessa som du vill. Njut av en fantasivärld tack vare denna jungfru.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8115 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8115 gånger
LADDA VIT TECKNING
delikat prinsessa
Färgläggning Sida av delikat prinsessa

Prinsessor är yngre flickor kungligheter. En prinsessa är dotter till kungen som härskar ett kungarike långt. De är alltid klädda i vackra klänningar och de är söta och fina.

Låt oss måla delikat prinsessa målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av delikat prinsessa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida delikat prinsessa färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom delikat prinsessa målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av delikat prinsessa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av delikat prinsessa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Barbie prinsessa
7
7 av 10 - 20 röster
Målade
9016
gånger

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinati ...

Prinsessan Peach
6
6 av 10 - 28 röster
Målade
8972
gånger

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill a ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 35 röster
Målade
8630
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.