ALT DE LA IMAGEN

Barbie prinsessa

Prinsessor färg sidor

Barbie prinsessa

Barbie prinsessa

Barbie prinsessa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinationer. Njut färgning prinsessor ritningar!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10070 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 21 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10070 gånger
LADDA VIT TECKNING
Barbie prinsessa
Färgläggning Sida av Barbie prinsessa

Prinsessa Barbie vill blända med sin vackra klänning. Du måste hjälpa henne att imponera alla på dansen i den stora kungliga palatset, med deltagande av prins Ken.

Låt oss måla Barbie prinsessa målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av Barbie prinsessa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Barbie prinsessa färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Barbie prinsessa målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av Barbie prinsessa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Barbie prinsessa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Prinsessan Peach
6
6 av 10 - 29 röster
Målade
10072
gånger

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill a ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 36 röster
Målade
9569
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.

Prinsessa alverna
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
9344
gånger

Denna söta prinsessa är dotter till kungen av alverna, är en prinsessa fantasy böcker. Stilen i denna illustration är manga, ritningar av häxa är av japanskt ursprung. Siffran är mycket vanligt i sagor och fantastiska litteraturen. De anime serien är fantasy med karaktärer som lever stora äventyr, och kan vara krigare, trollkarlar eller medlemmar av adeln som tillhör olika raser från ...