ALT DE LA IMAGEN

arg prinsessa

Prinsessor färg sidor

arg prinsessa

Arg prinsessa

arg prinsessa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna prinsessa har ett ansikte för att vara arg för att säkert sin prins har lämnat henne planterade i stora partiet i palatset. Denna ritning visar en prinsessa med mycket karaktär, eftersom inte alla prinsessor måste vara söt och delikat. Det är en komisk illustration som du kan färglägga som du vill. Det är en teckning av en rolig prinsessa du kan använda för att skapa ett skämt gratulationskort för att ge den till din flickvän. Visst det kommer att göra henne att skratta!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7511 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 8.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 3 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7511 gånger
LADDA VIT TECKNING
arg prinsessa
Färgläggning Sida av arg prinsessa

Prinsessorna är inte alltid lika känsliga som de visar oss i sagorna. Denna prinsessa har ett dåligt humör och hon är upprörd med någon. Bäst att du inte korsar hennes väg.

Låt oss måla arg prinsessa målarbok Vill du Prinsessor färg sidor? Detta är en bild av arg prinsessa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida arg prinsessa färgning på Prinsessor. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom arg prinsessa målarbok är Svenskt och förbinds till Prinsessor. Vår teckning av arg prinsessa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Prinsessor att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av arg prinsessa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Prinsessor mest målade sidorna

Barbie prinsessa
7
7 av 10 - 20 röster
Målade
9016
gånger

Den vackra prinsessa som visas i denna illustration är Barbie docka klädd i sina bästa nattlinnet. Denna docka verkar alltid bära rosa eller lila kläder, som är mycket karakteristiska färger prinsessorna av sagor. Du kan skapa din egen prinsessklänning med denna illustration för att stanna för att passa dig. Vilken är din favoritfärg? Du kan välja mellan en mängd olika färgkombinati ...

Prinsessan Peach
6
6 av 10 - 28 röster
Målade
8972
gånger

Siffran är populära prinsessan som visas i Super Mario videospel, och heter Peach. I spel med Mario och Luigi är Peach kidnappad av Bowser alltid eller någon av hans underhuggare, och bröderna Mario måste rädda henne. Även om hennes klänning är alltid rosa i denna färg spel kan du välja den färg du gillar bäst att slutföra illustrationen. Du kan skriva ut den på papper om du vill a ...

Barn prinsessa
5
5 av 10 - 35 röster
Målade
8630
gånger

Denna vackra prinsessan dras på ett enkelt och rent sätt, och hans ögon har mycket ömhet och barn glänsa. Denna lilla prinsessa bär en krona på hans huvud, och ser på himlen oskyldigt. Hennes hår är mycket omfångsrika vågor, som sockervadd. Du bör välja en mycket söt färger för denna vackra prinsessa illustration med en tjej klädd mycket elegant, med handskar ovanför armbågen.