ALT DE LA IMAGEN

Musse fotbollsspelare

Fotboll färg sidor

Musse fotbollsspelare

Musse fotbollsspelare

Musse fotbollsspelare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar att spela fotboll, vi är säkra på att du kommer att älska den här teckningen ser vi Musse Pigg i sporten. Den mest populära karaktär Walt Disney är också mycket bra på sport, och är alltid att idrotta. I denna illustration den tecknade musen visas slå en fotboll med stor kraft. Du kan måla Mickey i uniform ditt favoritlag att visa honom med ditt lag färgar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8103 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 13 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8103 gånger
LADDA VIT TECKNING
Musse fotbollsspelare
Färgläggning Sida av Musse fotbollsspelare

Fotboll eller fotboll är en av de mest populära sporterna i världen, och i denna ritning är att spela den här sporten den populära Walt Disney karaktär Musse Pigg.

Låt oss måla Musse fotbollsspelare målarbok Vill du Fotboll färg sidor? Detta är en bild av Musse fotbollsspelare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Musse fotbollsspelare färgning på Fotboll. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Musse fotbollsspelare målarbok är Svenskt och förbinds till Fotboll. Vår teckning av Musse fotbollsspelare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fotboll att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Musse fotbollsspelare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fotboll mest målade sidorna

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9845
gånger

Denna fotbollsspelare spelar fotboll i anfallaren läge. På den här bilden kan du se hur du utför ett skott på mål försök att göra mål. När fotbollsspelare slå bollen för att sätta den i mål, att varje muskel i kroppen spänd ge starkast möjliga. Här kan du se positionen för en riktig spelare. Du kan färga hans skjorta, hans byxor och strumpor att bära färgerna i ditt favoritla ...

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9130
gånger

Dessa två fotbollsspelare ifrågasätts bollen i farliga fotboll spela. Bollen kan bara styras med fötterna, och ibland måste spelarna göra verkliga akrobatik för att nå bollen innan motståndaren. Om du är en bra sport buff, känd som den vackra spelet, kommer du gillar denna samling av teckningar på fotboll, en populär sport runt om i världen.

Fotbollsspelare pojke
6
6 av 10 - 8 röster
Målade
8751
gånger

Den här killen kör full fart för att fånga en passning från en annan av sina lagkamrater. Denna pojke spelar fotboll bär rygg nummer 7 dras på hans skjorta. Dubbarna som sticker från sina tränare berätta vem som spelar på gräs, eftersom skon är specifik för inte halka på gräset. Om du dessutom brinner för spelet i fotboll, är detta ritning färg perfekt för dig.