ALT DE LA IMAGEN

Fotbollsspelare

Fotboll färg sidor

Fotbollsspelare

Fotbollsspelare

Fotbollsspelare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dessa två fotbollsspelare ifrågasätts bollen i farliga fotboll spela. Bollen kan bara styras med fötterna, och ibland måste spelarna göra verkliga akrobatik för att nå bollen innan motståndaren. Om du är en bra sport buff, känd som den vackra spelet, kommer du gillar denna samling av teckningar på fotboll, en populär sport runt om i världen.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8096 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 25 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8096 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fotbollsspelare
Färgläggning Sida av Fotbollsspelare

Fotboll är en sport där två lag med elva spelare möter. För att vinna måste varje lag gör det högsta antalet mål i motståndarnas mål.

Låt oss måla Fotbollsspelare målarbok Vill du Fotboll färg sidor? Detta är en bild av Fotbollsspelare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fotbollsspelare färgning på Fotboll. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fotbollsspelare målarbok är Svenskt och förbinds till Fotboll. Vår teckning av Fotbollsspelare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fotboll att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fotbollsspelare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fotboll mest målade sidorna

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 24 röster
Målade
8870
gånger

Denna fotbollsspelare spelar fotboll i anfallaren läge. På den här bilden kan du se hur du utför ett skott på mål försök att göra mål. När fotbollsspelare slå bollen för att sätta den i mål, att varje muskel i kroppen spänd ge starkast möjliga. Här kan du se positionen för en riktig spelare. Du kan färga hans skjorta, hans byxor och strumpor att bära färgerna i ditt favoritla ...

Fotbollsspelare pojke
6
6 av 10 - 8 röster
Målade
7807
gånger

Den här killen kör full fart för att fånga en passning från en annan av sina lagkamrater. Denna pojke spelar fotboll bär rygg nummer 7 dras på hans skjorta. Dubbarna som sticker från sina tränare berätta vem som spelar på gräs, eftersom skon är specifik för inte halka på gräset. Om du dessutom brinner för spelet i fotboll, är detta ritning färg perfekt för dig.

Domaren
5
5 av 10 - 0 röster
Målade
7483
gånger

Fotbolls Domarna är ansvariga för spelets regler uppfylls under fotbollsmatcher. De bör alltid vara klädd i olika färger för spelare och vanligtvis sträcker sig från svart och vitt. Detta tecken visas gestikulerande och med hjälp av en visselpipa för alla spelare lära sig om deras signaler. Du kan färga domaren uniform med de färger du gillar bäst. Du kan även skapa en färgglad kos ...