ALT DE LA IMAGEN

Fotbollsspelare pojke

Fotboll färg sidor

Fotbollsspelare pojke

Fotbollsspelare pojke

Fotbollsspelare pojke målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den här killen kör full fart för att fånga en passning från en annan av sina lagkamrater. Denna pojke spelar fotboll bär rygg nummer 7 dras på hans skjorta. Dubbarna som sticker från sina tränare berätta vem som spelar på gräs, eftersom skon är specifik för inte halka på gräset. Om du dessutom brinner för spelet i fotboll, är detta ritning färg perfekt för dig.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9355 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 8 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9355 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fotbollsspelare pojke
Färgläggning Sida av Fotbollsspelare pojke

Fotboll är en lagsport som barnen spela som en hobby för kul med vänner. Små fotbollslag bär också en uniform som de stora lagen i första divisionen.

Låt oss måla Fotbollsspelare pojke målarbok Vill du Fotboll färg sidor? Detta är en bild av Fotbollsspelare pojke att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fotbollsspelare pojke färgning på Fotboll. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fotbollsspelare pojke målarbok är Svenskt och förbinds till Fotboll. Vår teckning av Fotbollsspelare pojke är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fotboll att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fotbollsspelare pojke inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fotboll mest målade sidorna

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
10481
gånger

Denna fotbollsspelare spelar fotboll i anfallaren läge. På den här bilden kan du se hur du utför ett skott på mål försök att göra mål. När fotbollsspelare slå bollen för att sätta den i mål, att varje muskel i kroppen spänd ge starkast möjliga. Här kan du se positionen för en riktig spelare. Du kan färga hans skjorta, hans byxor och strumpor att bära färgerna i ditt favoritla ...

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9721
gånger

Dessa två fotbollsspelare ifrågasätts bollen i farliga fotboll spela. Bollen kan bara styras med fötterna, och ibland måste spelarna göra verkliga akrobatik för att nå bollen innan motståndaren. Om du är en bra sport buff, känd som den vackra spelet, kommer du gillar denna samling av teckningar på fotboll, en populär sport runt om i världen.

Fotbollsspelare flicka
7
7 av 10 - 9 röster
Målade
8976
gånger

Denna flicka arbetar hårt för att bli en professionell fotbollsspelare. Hon kommer springande med en fotboll, och hon verkar väldigt glad över att spela sin favoritsport. Trots att fotboll var tidigare vara en manlig sport, i dag har det blivit tydligt att det inte beror på kvinnors fotboll lag som kan hittas i en värld av professionell fotboll. Denna teckning är en hyllning till fotbollssp ...