ALT DE LA IMAGEN

fotboll målvakt

Fotboll färg sidor

fotboll målvakt

Fotboll målvakt

fotboll målvakt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna målvakt är ansvarig för fotboll kommer inte in i mål. Han måste undvika att bli skjuten märke. Som ni kan se på bilden, bör detta fotbollsspelare bära handskar för att skydda honom från bollen. Målvakten är den enda spelaren som kan röra bollen med händerna utan att begå ett brott. Du kan färga som med uniform ditt favoritlag eller skapa dina egna design.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8576 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 11 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8576 gånger
LADDA VIT TECKNING
fotboll målvakt
Färgläggning Sida av fotboll målvakt

Fotboll är en populär lagsport. Hållare målvakter bär ofta nummer 1 på sina skjortor. Färgen på sina uniformer skiljer sig från resten av sina lagkamrater, som differentieras.

Låt oss måla fotboll målvakt målarbok Vill du Fotboll färg sidor? Detta är en bild av fotboll målvakt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida fotboll målvakt färgning på Fotboll. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom fotboll målvakt målarbok är Svenskt och förbinds till Fotboll. Vår teckning av fotboll målvakt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fotboll att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av fotboll målvakt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fotboll mest målade sidorna

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
10478
gånger

Denna fotbollsspelare spelar fotboll i anfallaren läge. På den här bilden kan du se hur du utför ett skott på mål försök att göra mål. När fotbollsspelare slå bollen för att sätta den i mål, att varje muskel i kroppen spänd ge starkast möjliga. Här kan du se positionen för en riktig spelare. Du kan färga hans skjorta, hans byxor och strumpor att bära färgerna i ditt favoritla ...

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9718
gånger

Dessa två fotbollsspelare ifrågasätts bollen i farliga fotboll spela. Bollen kan bara styras med fötterna, och ibland måste spelarna göra verkliga akrobatik för att nå bollen innan motståndaren. Om du är en bra sport buff, känd som den vackra spelet, kommer du gillar denna samling av teckningar på fotboll, en populär sport runt om i världen.

Fotbollsspelare pojke
6
6 av 10 - 8 röster
Målade
9354
gånger

Den här killen kör full fart för att fånga en passning från en annan av sina lagkamrater. Denna pojke spelar fotboll bär rygg nummer 7 dras på hans skjorta. Dubbarna som sticker från sina tränare berätta vem som spelar på gräs, eftersom skon är specifik för inte halka på gräset. Om du dessutom brinner för spelet i fotboll, är detta ritning färg perfekt för dig.