ALT DE LA IMAGEN

Domaren

Fotboll färg sidor

Domaren

Domaren

Domaren målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Fotbolls Domarna är ansvariga för spelets regler uppfylls under fotbollsmatcher. De bör alltid vara klädd i olika färger för spelare och vanligtvis sträcker sig från svart och vitt. Detta tecken visas gestikulerande och med hjälp av en visselpipa för alla spelare lära sig om deras signaler. Du kan färga domaren uniform med de färger du gillar bäst. Du kan även skapa en färgglad kostym som du vill!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8367 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 0 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8367 gånger
LADDA VIT TECKNING
Domaren
Färgläggning Sida av Domaren

Fotboll spel har ofta flera domare. Du springer på planen, och två är alltid på åskådarplats tittar på spelet från ett annat perspektiv.

Låt oss måla Domaren målarbok Vill du Fotboll färg sidor? Detta är en bild av Domaren att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Domaren färgning på Fotboll. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Domaren målarbok är Svenskt och förbinds till Fotboll. Vår teckning av Domaren är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fotboll att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Domaren inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fotboll mest målade sidorna

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9825
gånger

Denna fotbollsspelare spelar fotboll i anfallaren läge. På den här bilden kan du se hur du utför ett skott på mål försök att göra mål. När fotbollsspelare slå bollen för att sätta den i mål, att varje muskel i kroppen spänd ge starkast möjliga. Här kan du se positionen för en riktig spelare. Du kan färga hans skjorta, hans byxor och strumpor att bära färgerna i ditt favoritla ...

Fotbollsspelare
5
5 av 10 - 25 röster
Målade
9103
gånger

Dessa två fotbollsspelare ifrågasätts bollen i farliga fotboll spela. Bollen kan bara styras med fötterna, och ibland måste spelarna göra verkliga akrobatik för att nå bollen innan motståndaren. Om du är en bra sport buff, känd som den vackra spelet, kommer du gillar denna samling av teckningar på fotboll, en populär sport runt om i världen.

Fotbollsspelare pojke
6
6 av 10 - 8 röster
Målade
8718
gånger

Den här killen kör full fart för att fånga en passning från en annan av sina lagkamrater. Denna pojke spelar fotboll bär rygg nummer 7 dras på hans skjorta. Dubbarna som sticker från sina tränare berätta vem som spelar på gräs, eftersom skon är specifik för inte halka på gräset. Om du dessutom brinner för spelet i fotboll, är detta ritning färg perfekt för dig.