ALT DE LA IMAGEN

Asterix

Färgläggning design av Asterix

Asterix färg sidor

Asterix färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Asterix färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Asterix Målarbok

Fulliautomatix målarbok

Fulliautomatix målarbok

Detta gaul med en sådan chunky utseende är Fulliautomatix, smeden av gallerna byn. Han är alltid klädd i röda byxor och en läderförkläde och alltid går överallt med sin stora hammare. Ofta står inför fiskhandlaren Unhygienix, och nästan alltid slutar hela byn kämpar för något bråk. I denna ritning smeden visas med en lömsk attityd ... Läs mer

Asterix färgläggningssidor vare online färg

Asterix Färgläggningssidor

Nytt i Asterix

Asterix

Färgläggningssidor gratis på svenska om Asterix och tillhörande Denna samling av franska serier är han också känd som Asterix och Obelix, eller The Adventures of Asterix. De är humoristiska berättelser som skapats av författaren René Goscinny och Albert Uderzo tecknare. I dem räknas erfarenheter av gallerna bor i sin by och motstå att erövrades av det romerska riket av Julius Caesar. Deras hemlighet att erbjuda mycket motstånd mot de romerska legionerna är trolldryck som gör deras druid Getafix, med undantag för Obelix eftersom han föll i potten när han var liten och dess effekter är permanenta i honom. I detta galleri de vanligaste tecknen på denna serie av komiker, som senare blev filmer och serier, bland annat 3D-animering visas. De är en av de mest populära seriefigurer runt om i världen, och i dag skapar nya berättelser och filmer.

Asterix färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Asterix. Asterix komiska serien började den 29 oktober 1959 är en seriell, men därefter samlas i album. Asterix är en kort Gallien till växten men stor intelligens, och är i stånd att lösa mycket komplicerade situationer. Hans bästa vän är Obelix, en överdimensionerad Gallien har övermänsklig styrka permanent av en olycka med dryck Getafix. När en romersk legion syftar till att attackera byn, alla invånare dricka drycken och ger dem en magisk kraft under en given tidsperiod. Därför fortsätter att motstå att erövrades av det romerska imperiet. Den typ av humor av dessa berättelser gör det tidlösa och idag fortfarande relevant och intressant för allmänheten, trots en ålder av deras berättelser.. Här har du svartvita bilder på nätet av Asterix att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Asterix att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.