ALT DE LA IMAGEN

Snickare

Yrken färg sidor

Snickare

Snickare

Snickare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Nu kan du färglägga nätet denna snickare med sina grundläggande snickarverktyg. I detta färgnings ritningen visas den här snickare med en såg, som används för att skära träplankor och en hammare, som används för att fästa flera plankor tillsammans. Som ni ser, bär snickaren en hjälm för att skydda sig själv, eftersom snickeri är komplicerat, så om du vill använda dessa verktyg bör du alltid få hjälp av en vuxen. Försök inte det själv!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7507 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7507 gånger
LADDA VIT TECKNING
Snickare
Färgläggning Sida av Snickare

Målar sidan av en snickare utrustad med en såg för trä, en hammare och flera naglar. Snickaren av denna trycksidan bär också en hjälm, eftersom att skydda dig själv när du gör någon farlig verksamhet är mycket viktigt att inte bli sårad.

Låt oss måla Snickare målarbok Vill du Yrken färg sidor? Detta är en bild av Snickare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Snickare färgning på Yrken. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Snickare målarbok är Svenskt och förbinds till Yrken. Vår teckning av Snickare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Yrken att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Snickare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Yrken mest målade sidorna

Astronaut
5
5 av 10 - 17 röster
Målade
7753
gånger

En målarbok för en astronaut, yrket som massor av barn som och drömmer om att vara, att resa till rymden och utforska galaxen och andra planeter. Yrket astronauten kräver att vara i god form fysiskt och mentalt, men om någon bestämmer sig för att förbereda sig för att bli en bra astronaut, han bara behöver sträva efter och uppnå allt han sätter sitt sinne till. Känn dig som en riktig ...

Läkare
2
2 av 10 - 9 röster
Målade
7681
gånger

Med denna tryckning eller färgning sida av en läkare, kommer du lära dig några yrken på ett mycket enkelt och roligt sätt. Denna trevliga läkare har de element som identifierar honom som en som är vit dräkt och stetoskop som hänger vid hans hals, som är den enhet som används för att lyssna på hjärtslagen hos patienterna eller ljudet av vår andning att veta hur vår hälsa är.

Poliskvinn
8
8 av 10 - 4 röster
Målade
7596
gånger

I denna färg sida, är en polis kvinna redo att möta någon form av uppgift som behöver ett ingripande av myndigheterna. Att vara en polis, det spelar ingen roll om du är en pojke eller en flicka, det viktiga är att du vill att upprätthålla lagen och att du respekterar med alla genom att göra din plikt. En utskrift ritning av en polis kvinna är det perfekta exemplet att män och kvinnor ...