ALT DE LA IMAGEN

X-Men

Färgläggning design av X-Men

X-Men färg sidor

X-Men färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

X-Men färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad X-Men Målarbok

Colossus målarbok

Colossus målarbok

Denna gigantiska superhjälte är Piotr Rasputin Nikolaievitch, som alla kallade Petrus, och är känd som Colossus. Detta är den mest bastant medlem av X-Män och har den fantastiska förmågan att förvandla sin kropp till organiskt stål. Här ser vi honom i hans metallisk form, med hela kroppen belagt stål. När Peter är i detta tillstånd, ... Läs mer

X-Men färgläggningssidor vare online färg

X-Men Färgläggningssidor

Nytt i X-Men

X-Men

Färgläggningssidor gratis på svenska om X-Men och tillhörande Detta team av superhjältar som kallas X-Men är en grupp av mutanter av Marvel Comics. Deras bas för verksamheten är det Xavier School för Gifted Ungdomar, som leds av professor Charles Xavier (även kallad Professor X). Den här skolan är en plats där unga människor kan upptäcka sina mutant befogenheter och lära sig att kontrollera dem. Men vid sidan av höjdpunkterna är ansvarig för uppdrag för att hjälpa mänskligheten ombord på hans stråle, Black Bird. De mest populära mutanter har tillhört är Wolverine, Cyclops, Storm, Colossus, Jean Grey, Rogue, Gambit, Nightcrawler, Kitty Pride (Shadowcat), Beast, Angel och Iceman, men har gått igenom sina rader många fler superhjältar. Mellan sina värsta fiender kan vi hitta Magneto, Mystique, Sabretooth, padda eller Apocalypse.

X-Men färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på X-Men. De berättelser och karaktärer X Men skapades av Stan Lee och Jack Kirby, två av de stora konstnärerna i guldåldern av Marvel Comics. Första gången han dök upp i en serietidning var i september 1963. Numera många har skapat inspirerad av dessa serier, som filmer för Hollywood-film, tecknad serie, tv-spel och alla typer av objekt för varuexponering och derivatprodukter. Även om dessa superhjältar lever många olika äventyr, är sanningen alltid jagar ett mål kallas Xavie\'r dröm, som är att söka integrationen av mutanter i samhället att leva i fred med resten av människorna. Denna utopiska önskan är en ständig kamp för professor Xavier, som hävdar att inte alla mutanter är onda eller farliga.. Här har du svartvita bilder på nätet av X-Men att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av X-Men att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.