ALT DE LA IMAGEN

Thor

Färgläggning design av Thor

Thor färg sidor

Thor färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Thor färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Thor Målarbok

Tor, Åskguden målarbok

Tor, Åskguden målarbok

Här kan du se en spektakulär färg sida av Thor, åskguden. Kappan blåser i vinden, liksom hans blonda hår. Vi kan också se hur du håller i handen den mytomspunna hammaren Mjölner, källan till all sin makt. Thor är son till Oden, kung av Asgard. Han är arvtagare till tronen, och som prins av Årgard han måste försvara sitt rike från n ... Läs mer

Thor färgläggningssidor vare online färg

Thor Färgläggningssidor

Nytt i Thor

Thor

Färgläggningssidor gratis på svenska om Thor och tillhörande Thor är son till Oden, och är en Marvel Comics superhjälte. Han är inspirerad av Gud från nordisk mytologi eller nordisk mytologi. I det, är han åskguden i germanska religionen. Thor är en av invånarna i Asgard riket, där bor också hans mor Frigga och hans far Oden, känd som far till alla, hans styvbror Loke, och de Asgardian krigare kallas Sif, Fandral, Hogun och Volstagg. I denna kategori hittar du många färg sidor av denna superhjälte, både Hollywoodfilmer (spelad av Chris Hemsworth) och några illustrationer från serier. Du kan också färglägga andra karaktärer i serien. Ha kul med ritningar för utskrift av Thor, eller färgillustrationer av din favorit superhjälte med vårt online-ansökan, utan att ladda ner någon mjukvara.

Thor färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Thor. Thor är en Marvel karaktär som för närvarande har medverkat i flera filmer som bär hans namn. Han har också co-starred i filmen The Avengers, tillsammans med andra superhjältar som Iron Man, Captain America, Hulk, Hawkeye och Black Widow. I filmen har skådespelaren som inkarnerade Son Odin varit Chris Hemsworth. Tack vare dessa filmer har också nått stor berömmelse skådespelaren Tom Hiddleston, representerande Loke, den antagna son till Oden och styvbror av Thor. I Thor: The Dark World be Loke om hjälp, trots att hans fiende, att besegra Malekith och hans armé av Dark Elves. På jorden, döljer furste Agard sin identitet under namnet Dr Donald Blake. Den humorbokteckenet skapades av Stan Lee, med Larry Lieber och Jack Kirby.. Här har du svartvita bilder på nätet av Thor att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Thor att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.