ALT DE LA IMAGEN

Underjordisk

Tåg färg sidor

Underjordisk

Underjordisk

Underjordisk målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till jobbet och inte behöva gå igenom alla de blockerade vägar och lider den enorma massan av människor. Du kan färga, som du gillar mest här loket och dess vagnar, om du vet någon metro, kan du färglägga det i sina färger så att ritningen ser bekant för de människor som du ska visa ritningen till, som de du se varje dag. Detta är en annan typ av järnvägstransport som miljontals människor använder varje dag.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 15316 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 90 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 15316 gånger
LADDA VIT TECKNING
Underjordisk
Färgläggning Sida av Underjordisk

Denna teckning av en metro station eller hållplats finns nu att färgen på nätet. Denna järnväg transporter kallas också pendeltåg, eftersom i de flesta fallen tåget går under jorden i ett system av underjordiska tunnlar som inte försvårar trafiken på ytan och har ingen visuell påverkan, eftersom alla järnvägsspåren går under jorden. På så sätt, du använder ett utrymme som inte kan användas till något annat. De viktigaste huvudstäderna i världen, som Tokyo, London, New York, Kairo eller Madrid har alla sin egen tunnelbana, precis som andra städer som Barcelona, Chicago, Mexico stad eller Sao Paulo, vilket också har sina egna pendeltåg. Även om huvudsyftet med detta transportmedel är att ansluta olika stadsområden, det finns sekundära linjer som förbinder centrum av städerna med andra ytterområden, även om de fortfarande nära tätorten navet i olika städer. Dess namn kommer från ordet huvudstadsbo, eftersom den första tunnelbanan var Londons och det kallades tunnelbanenätet, och det kallas numera underjordisk, men på grund av dess tubformade konstruktionen är det också kallas av dess engelska termen röret.

Låt oss måla Underjordisk målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Underjordisk att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Underjordisk färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Underjordisk målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Underjordisk är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Underjordisk inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
15766
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Godståg
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
13593
gånger

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du an ...

Leksak Tåg
5
5 av 10 - 41 röster
Målade
13335
gånger

En mycket söt leksakståg gäller våra färg sidor av tåg. Färglägg denna fina lok på nätet för ett barn tåg, som tar emot oss med ett leende och ett glatt uttryck. Har du någonsin haft ett leksakståg? Det är väldigt roligt att sätta upp sina låtar och se den gå i cirklar i det, liksom de verkliga tågen. Nu kan du ha roligt att färga denna teckning av ett tåg lok.