ALT DE LA IMAGEN

Tågstation

Tåg färg sidor

Tågstation

Tågstation

Tågstation målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

På tågstationen som vi kan se dras i den här bilden hända många saker på samma gång. Vi kan se hur 3:00 tåget anländer 5 minuter sent, och ett barn tittar oroligt på klockan. En man med en resväska verkar styra sitt arbete, och i den främre körfält kan vi se ett par väntar på tåget att stanna framför dem så att de kan hoppa i. Sanningen är att tågstationerna är platser fulla av liv och rörelse, eftersom det alltid finns massor av människor varje rubrik till olika platser, vilket orsakar lite kaos. Men det finns också tillfällen när ridership är lägre och stationerna töms lite i taget, tills stängningsdags. Om du gillar tågstationer också, kan du färglägga nu en på nätet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10673 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 20 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10673 gånger
LADDA VIT TECKNING
Tågstation
Färgläggning Sida av Tågstation

En järnvägsstation är också ofta kallas vid namn järnvägsstationer. De är platser där tåg avgår till oavsett var de är på väg, och oftast har två plattformar, en för varje riktning. Det finns också små zoner där passagerarna kan stiga på eller av att inte stationer, men kallas stopp eller landningar, och ligger i en specifik plats av järnvägen men utan avvikelser eller infrastrukturer med stationerna, de är bara för att få i eller ut ur tåget. Stationerna erbjuder flera tjänster, såsom biljettkontor där du köper din passage, toaletter, slagord och annonser eller restaurang områden. På de övriga tågen handen gods har också flera speciella tjänster med dessa typer av transporter. En station kan vara en i mitten av en väg eller järnväg, eller terminal när stationen är klar skenan. Oavsett vägen, både kort resa tåg och höghastighetstågen för långa avstånd behöver använda dessa platser för att underlätta cirkulationen.

Låt oss måla Tågstation målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Tågstation att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Tågstation färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Tågstation målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Tågstation är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Tågstation inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
15766
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Underjordisk
7
7 av 10 - 90 röster
Målade
15316
gånger

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till ...

Godståg
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
13593
gånger

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du an ...