ALT DE LA IMAGEN

Tågstation

Tåg färg sidor

Tågstation

Tågstation

Tågstation målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna modell är ett tåg på en målarbok som passerar genom en järnvägsstation, men det gör inte stopp för att det är ett godståg. Som ni kan se, är en av de senaste modellerna av ånglok som tillverkades, vilket är små rör och ett stort förbränningsmotor. Du kan även färga stationsbyggnaden, träden och stopptecken.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10803 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 33 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10803 gånger
LADDA VIT TECKNING
Tågstation
Färgläggning Sida av Tågstation

Målar sidan av en modell av en järnvägsstation, som passerar en kort godståg. Det finns två träd i modellen och en stoppskylt, alla element som en bra modell järnväg bör ha. Om du gillar leksaker tåg, rolig online färg här tåget.

Låt oss måla Tågstation målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Tågstation att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Tågstation färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Tågstation målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Tågstation är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Tågstation inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
14886
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Underjordisk
7
7 av 10 - 77 röster
Målade
14361
gånger

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till ...

Godståg
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
12429
gånger

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du an ...