ALT DE LA IMAGEN

Tåg

Tåg färg sidor

Tåg

Tåg

Tåg målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tåget som vi ser på ritningen är en modern modell av de tåg som vi kan hitta nuförtiden på stadens stationer. Du måste ha ridit ett tåg någon gång, om det var med vänner eller med familjen. Nåväl, detta är en precis som de du såg, så det måste vara mycket lätt för dig att välja rätt färger för att färglägga detta lok som du gillar mest. Som ni kan se, tågen av tack idag flytta till el, och så vad du ser på denna ritning är de höga spänningar kablar som bär el till motorn, vilket är den första vagnen som drar de återstående. Om du gillar tåg, här har du flera av dem som att ha kul färglägga en mängd olika färg sidor av tåg och lok.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11804 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 35 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11804 gånger
LADDA VIT TECKNING
Tåg
Färgläggning Sida av Tåg

Vår samling av färg tågen kunde inte missa ett tåg som de som idag kör längs järnvägarna i vårt land. Detta tåg som ni ser här är en av den moderna modellen tåget som vi känner den. Visste du att det också existerar fordonståg? De är inget annat än flera trailers anslutas till en enda lastbil, bildar en mycket lång bil som ofta används för att transportera stora mängder gods. De godståg är de som används just för att för att transportera stora föremål eller en enorm mängd av en viss produkt. Dessutom är transport på järnväg snabbare, eftersom järnvägarna saknar skarpa kurvor med några undantag, och lokomotiven kan nå högre hastigheter än lastbilar. Men en annan av den utökade användningen av järnvägarna är transport av människor. Miljoner och åter miljoner människor rida på tåget på en daglig basis för att gå till jobbet eller i affärssyfte, och även att åka på semester eller att åka på en resa. Tåget är bekvämare än bussen eftersom passagerarna inte gå så mycket på insidan, och det är också en respektfull transportmedel för miljön, eftersom de är elektriska.

Låt oss måla Tåg målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Tåg att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Tåg färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Tåg målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Tåg är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Tåg inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
14884
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Underjordisk
7
7 av 10 - 77 röster
Målade
14359
gånger

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till ...

Godståg
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
12428
gånger

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du an ...