ALT DE LA IMAGEN

Godståg

Tåg färg sidor

Godståg

Godståg

Godståg målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du använder kalla färger, som blått, grönt eller lila, eller en varm station om du använder varma färger, som rött, orange eller gult. Testa vissa färger och undersöka, sedan spela att byta station av denna teckning av ett tåg med massor av vagnar bakom ett lokomotiv, som har stor makt att dra mycket tung last, även när man går uppför.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13593 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 39 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13593 gånger
LADDA VIT TECKNING
Godståg
Färgläggning Sida av Godståg

Tåget som ni ser i denna ritning är ett godståg som bär en tung last i sina vagnar. Men som ni kan se för sin del, har loket massor av kraft och är i stånd att dra tunga vikt vagnar. Du måste också ha en mycket stark motor för att klättra några avsnitt som är uppförsbacke, men godslokomotiv framställs med funktioner för en sådan uppgift. I industriområdena i de större städerna finns ofta finns stationer som är avsedda för dessa typer av tåg för att få bättre lokaler för sina tjänster, såsom särskild utrustning, tillräckligt utrymme, och så att de inte stör de behov som resenären trafiken i de konventionella linjer. Det är mycket vanligt att en köpman tåg göras upp av många bilar, och var och en av dem för att väga flera ton, så det är inte ovanligt att ibland ha två lok hooked varandra att dra resten av bilarna med mer makt. De varor som skall transporteras är mycket varierande, från byggmaterial, bränsle av alla slag, mekaniska delar eller till och med vardagliga produkter och ofta konsumeras som mat, kläder eller hygien.

Låt oss måla Godståg målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Godståg att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Godståg färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Godståg målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Godståg är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Godståg inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
15766
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Underjordisk
7
7 av 10 - 90 röster
Målade
15316
gånger

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till ...

Leksak Tåg
5
5 av 10 - 41 röster
Målade
13335
gånger

En mycket söt leksakståg gäller våra färg sidor av tåg. Färglägg denna fina lok på nätet för ett barn tåg, som tar emot oss med ett leende och ett glatt uttryck. Har du någonsin haft ett leksakståg? Det är väldigt roligt att sätta upp sina låtar och se den gå i cirklar i det, liksom de verkliga tågen. Nu kan du ha roligt att färga denna teckning av ett tåg lok.