ALT DE LA IMAGEN

Ånglok

Tåg färg sidor

Ånglok

Ånglok

Ånglok målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna ritning du kan färglägga ett ånglok, som var den första uppfanns modell av lok, som drev de första järnvägarna genom inverkan av vattenånga. Därefter har denna modell lok ersatts av diesel andra, och idag tågen drivs med el, bättre och renare energi och miljövänlig.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11556 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 48 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11556 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ånglok
Färgläggning Sida av Ånglok

Ånglok målarbok. De första järnvägarna drevs lok där kol brändes för att lägga mer vatten ångtryck, ger hög effekt för de första tågen.

Låt oss måla Ånglok målarbok Vill du Tåg färg sidor? Detta är en bild av Ånglok att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ånglok färgning på Tåg. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ånglok målarbok är Svenskt och förbinds till Tåg. Vår teckning av Ånglok är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Tåg att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ånglok inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Tåg mest målade sidorna

Thomas Och Vännerna
5
5 av 10 - 158 röster
Målade
14884
gånger

Trevlig Thomas Och Vännerna färgning sida, vilket är en brittisk serie om en järnväg motor starring Thomas och hans vänner. Denna tecknad serie stjärnan 1984 och är baserad på järnväg serien böcker. färg denna trevliga lok tåg med de färger som du gillar. Om du vill skriva ut Thomas i vitt och färg i bilden med kritor.

Underjordisk
7
7 av 10 - 77 röster
Målade
14359
gånger

I vissa storstäder vi kan hitta tunnelbanestationer som den som ni ser på denna målarbok. Du säkert redan vet en del. Metro är en underjordisk tåg som också kan gå utanför och det går runt för att ansluta alla de olika zonerna i en stor stad. De är oftast bäst för människor att kunna röra sig från en zon till en annan i en mycket flytande och bekvämt sätt, speciellt att gå till ...

Godståg
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
12428
gånger

I denna målarbok vi kan se några järnvägsspåren på ett bergspass, och ett långt godståg som gränsar klippan av ett berg för att transportera vissa varor från en geografisk plats till en annan. Beroende på de färger som du använder för att färglägga denna illustration av ett tåg, stationen som det är i kommer att förändras, och det kommer att se ut som det är kallare, om du an ...