ALT DE LA IMAGEN

Smurfarna 2

Färgläggning design av Smurfarna 2

Smurfarna 2 färg sidor

Smurfarna 2 färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Smurfarna 2 färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Smurfarna 2 Målarbok

Vexy målarbok

Vexy målarbok

Vi presenterar Vexy, en av stjärnorna i Smurfarna 2. Hon är en av de naughties, varelser skapade av Gargamel. Som ni kan se, har hon mycket gemensamt med smurfarna, men hennes hudfärg är inte blå, det är blekt. Vexy är en aktuell flicka klädd i mycket moderna kläder. Den har också en lock av blått hår som ger ett ungdomligt utseende, me ... Läs mer

Smurfarna 2 färgläggningssidor vare online färg

Smurfarna 2 Färgläggningssidor

Nytt i Smurfarna 2

Smurfarna 2

Färgläggningssidor gratis på svenska om Smurfarna 2 och tillhörande Smurfarna avkastning på 3D till den stora skärmen i Smurfarna 2! Och nu kan du också färglägga sina roliga färg sidor av huvudpersonerna som Gammelsmurfen, Smurfan, Buttersmurfen, Glasögonsmurfen eller Kokettsmurfen, men också tillsammans med Vexy och Hackus, de busar. Den blå färgen kommer att fylla dina teckningar! Även om du vill kan du använda en annan färg för att ge ett nytt utseende till karaktärerna i filmen. På den här tiden, kommer de små smurfarna leva ett fantastiskt äventyr som tar dem till Paris så det borde gå samman för att hitta Smurfan, som har försvunnit på grund av Gargamel. Tack för dessa Smurfs 2 färgläggning sidor du kommer att kunna njuta fullt ut av det nya långfilm som kombinerar riktiga skådespelare med 3D-animation tecken. Smurfarna 2 är en amerikansk animerad familjefilm och uppföljare till Smurfarna från 2011, baserad på den tecknade serien Smurfarna av Peyo och TV-serien med samma namn.

Smurfarna 2 färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Smurfarna 2. Smurfarna 2 filmen, släpptes i augusti 2013 är en uppföljare till filmen Smurfarna, släpptes 2011. Chefen för båda filmerna, Raja Gosnell, har återvänt till det ursprungliga rösterna, med nya röstskådespelare i roller Vexy och Hackus, Christina Ricci och JB Smoove resp. Smurfarna har hjälp av sina mänskliga vänner, Patrick och Grace Winslow, ansikte Gargamel igen och undvika att utföra sina onda planer. För att göra detta, ska de gå till Paris för att rädda Smurfan. Med färg sidor du hittar den här kategorin kan du måla dina egna ritningar av smurfarna, antingen på din dator med vår online-program, eller ritningar utskrift till färg på ett papper med målarfärg, kritor eller markörer.. Här har du svartvita bilder på nätet av Smurfarna 2 att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Smurfarna 2 att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.