ALT DE LA IMAGEN

Vanilja von Sockertopp

Röjar-Ralf färg sidor

Vanilja von Sockertopp

Vanilja von Sockertopp

Vanilja von Sockertopp målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Den här tjejen är Vanilja von Sockertopp, en Ralph vrakplundrare vän nu visa er i denna målarbok. Vanilja har ett ursäktande uttryck, men detta uttryck ingen kan motstå hennes charm. I filmen, anses hon ett tekniskt fel, ett program fel som inte borde vara där, men sanningen är att den här tjejen har en viss mystik. Men innan upptäcka det, bör du ge lite färg till den här ritningen, så du får klara färger. Hon bor i spelet Sugar Rush, en racerbil spel som godis. De konkurrerar i en värld full av läckra godis och sjöar choklad. Njut av dessa världar med våra färg sidor om Röjar-Ralf, en Disney Pictures film.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10361 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 53 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10361 gånger
LADDA VIT TECKNING
Vanilja von Sockertopp
Färgläggning Sida av Vanilja von Sockertopp

I Disney filmen Röjar-Ralf, där Ralph vrakplundrare är trött på sin roll som skurk, är en mycket speciell karaktär Vanilja von Sockertopp, en flicka fångad i ett spel, är hon ett program fel och hennes system är skadade. När hennes värld är på väg att försvinna på grund av Cy-buggar, måste Ralph tillsammans med Felix och Calhoun hitta ett sätt att rädda den lilla flickan när alla börjar springa iväg. Röjar-Ralf är en Disney-film i 3D, som samlar de mest karismatiska karaktärer från tv-spel som Sonic the Hedgehog, Qbert, spöken av Pac-Man, Bowser eller några tecken från Street Fighter, som herr Bison och Zangief. Chefen för denna film var Rich Moore, och har musik av Henry Jackman. Tack vare den magiska av Walt Disney Pictures, många nya karaktärer med unika Disney stil med de viktigaste huvudpersonerna i populära tv-spel för att skapa en film som kommer att glädja hela familjen. Vidare har, efter den otroliga framgången med denna release har bekräftats vara en uppföljare där vi kan njuta av ett nytt äventyr med Ralph, Vanilja, Felix, Calhoun och nya karaktärer i tv-spel som det populära Super Mario.

Låt oss måla Vanilja von Sockertopp målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Vanilja von Sockertopp att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Vanilja von Sockertopp färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Vanilja von Sockertopp målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Vanilja von Sockertopp är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Vanilja von Sockertopp inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17325
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13717
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13517
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.