ALT DE LA IMAGEN

Vanilja och Ralf

Röjar-Ralf färg sidor

Vanilja och Ralf

Vanilja och Ralf

Vanilja och Ralf målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Här är Ralf de vrakplundrare och hennes vän Vanilja i en målarbok, som levererar en hjärtformad medalj som bevisar sitt värde och goda avsikter. Som Ralf var trött på sitt liv som en skurk i TV-spelet Fixar-Felix Jr., bestämmer sig för att förändra sitt liv och fokusera på att hjälpa andra, snarare än att förstöra.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9355 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 14 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9355 gånger
LADDA VIT TECKNING
Vanilja och Ralf
Färgläggning Sida av Vanilja och Ralf

Målarsida för Vanilja och Ralf, huvudpersonerna i Disneys Röjar-Ralf där Ralf beslutar att radikalt ändra sitt liv som en skurk. Njut nu Ralf och Vanilja färg, riktigt bra vänner.

Låt oss måla Vanilja och Ralf målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Vanilja och Ralf att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Vanilja och Ralf färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Vanilja och Ralf målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Vanilja och Ralf är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Vanilja och Ralf inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17325
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13717
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13517
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.