ALT DE LA IMAGEN

Sergeant Calhoun

Röjar-Ralf färg sidor

Sergeant Calhoun

Sergeant Calhoun

Sergeant Calhoun målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du kan nu färga Sergeant Calhoun som du gillar mest, som visas i Disney-filmen Röjar-Ralf, och liv äventyr bredvid Röjar-Ralf, Fixar-Felix Jr och Vanilja von Sockertopp. Calhoun tillhör världen av videospel hjälte Duty (inspirerat av spel som Halo, Mass Effect eller Call of Duty), där målet är att ta bort varenda Cy-Bug. Färg Sergeant Calhoun nätet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10143 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 21 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10143 gånger
LADDA VIT TECKNING
Sergeant Calhoun
Färgläggning Sida av Sergeant Calhoun

Färgläggning sida av Sergeant Calhoun, som bor i datorspel Hjältens Duty, en av de världar Röjar-Ralf film, där Röjar-Ralf går in för att försöka få en medalj för att göra gott förstör Cy-buggar. Du kan också använda denna utskrift ritning av Calhoun att färga det med pennor eller markörer.

Låt oss måla Sergeant Calhoun målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Sergeant Calhoun att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Sergeant Calhoun färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Sergeant Calhoun målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Sergeant Calhoun är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Sergeant Calhoun inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17330
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13723
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13520
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.