ALT DE LA IMAGEN

Röjar-Ralf

Röjar-Ralf färg sidor

Röjar-Ralf

Röjar-Ralf

Röjar-Ralf målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 14089 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 81 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 14089 gånger
LADDA VIT TECKNING
Röjar-Ralf
Färgläggning Sida av Röjar-Ralf

Huvudpersonen i filmen bryta Walt Disney Ralf eller Ralf, den bärgnings. Filmen berättar historien om Röjar-Ralf, en skurk med ett arkadspel, du vill vara något mer än en dålig och gör bra saker. Storleken och styrka Ralf liknar Donkey Kong. Under firandet av 30-årsjubileum videospel reparation Felix Jr, är tecken som Pac-Man, och Sonic the Hedgehog Skrillex.

Låt oss måla Röjar-Ralf målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Röjar-Ralf att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Röjar-Ralf färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Röjar-Ralf målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Röjar-Ralf är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Röjar-Ralf inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 209 röster
Målade
17754
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13830
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.

Ralf och Vanilja
7
7 av 10 - 32 röster
Målade
11587
gånger

Färg huvudpersonen från Röjar-Ralf, med den roliga lilla Vanilja von Sockertopp och enorma Ralf den sabotör. Även om Ralf har utseendet av en översittare, är han skurken i ett tv-spel som har ett stort hjärta och är trött på att göra ont. Färg Ralf och Vanilja nätet med denna vackra och anbud ritning. Glöm inte att du också kan skriva ut den i tomma så att du kan färglägga den f ...