ALT DE LA IMAGEN

Ralf och Vanilja

Röjar-Ralf färg sidor

Ralf och Vanilja

Ralf och Vanilja

Ralf och Vanilja målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färg huvudpersonen från Röjar-Ralf, med den roliga lilla Vanilja von Sockertopp och enorma Ralf den sabotör. Även om Ralf har utseendet av en översittare, är han skurken i ett tv-spel som har ett stort hjärta och är trött på att göra ont. Färg Ralf och Vanilja nätet med denna vackra och anbud ritning. Glöm inte att du också kan skriva ut den i tomma så att du kan färglägga den för hand med dina kritor.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11587 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 32 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11587 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ralf och Vanilja
Färgläggning Sida av Ralf och Vanilja

Ralf vrakplundrare målarbok kramar sin vän Vanilja von Sockertopp. Röjar-Ralf är en animerad film från Walt Disney Animations och berättar historien om Ralf, en skurk från ett tv-spel som är trött på en skurk liv.

Låt oss måla Ralf och Vanilja målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Ralf och Vanilja att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ralf och Vanilja färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ralf och Vanilja målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Ralf och Vanilja är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ralf och Vanilja inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 209 röster
Målade
17754
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
14089
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13830
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.