ALT DE LA IMAGEN

Ralf och Felix

Röjar-Ralf färg sidor

Ralf och Felix

Ralf och Felix

Ralf och Felix målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Röjar-Ralf och Fixar-Felix Jr, två goda vänner från tv-spelet Fixar-Felix Jr, finns nu tillgängliga för färgning en ritning av Röjar-Ralf, eller kanske skriva ut denna teckning av Felix och Ralf att färga det på papper. Om du gillar Disney-film tillverkad helt i 3D, kan du färglägga nu dessa ritningar i datorn.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11140 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 52 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11140 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ralf och Felix
Färgläggning Sida av Ralf och Felix

Färgläggning sida av Röjar-Ralf och Fixar-Felix Jr, två av huvudpersonerna i Disney-filmen Röjar-Ralf, som tillsammans med Sergeant Calhoun från Heros Duty och Vanilja von Sockertopp från Sugar Rush, finner sig inblandad i en del spännande äventyr som de behöver att lösa med sina egna händer.

Låt oss måla Ralf och Felix målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Ralf och Felix att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ralf och Felix färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ralf och Felix målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Ralf och Felix är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ralf och Felix inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17330
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13723
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13520
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.