ALT DE LA IMAGEN

Fix It Felix

Röjar-Ralf färg sidor

Fix It Felix

Fix It Felix

Fix It Felix målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13523 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 110 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13523 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fix It Felix
Färgläggning Sida av Fix It Felix

Fix It Felix är en av huvudpersonerna i den animerade filmen från Walt Disney Röjar-Ralf. Felix Designen liknar Mario verkade Donkey Kong sedan Mario spelade en del av en snickare bär en hammare med vilken förstörde fat. Dess utformning liknar Händige Manny, eftersom båda har lock och verktyg.

Låt oss måla Fix It Felix målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Fix It Felix att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fix It Felix färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fix It Felix målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Fix It Felix är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fix It Felix inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17333
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13731
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Ralf och Vanilja
7
7 av 10 - 31 röster
Målade
11299
gånger

Färg huvudpersonen från Röjar-Ralf, med den roliga lilla Vanilja von Sockertopp och enorma Ralf den sabotör. Även om Ralf har utseendet av en översittare, är han skurken i ett tv-spel som har ett stort hjärta och är trött på att göra ont. Färg Ralf och Vanilja nätet med denna vackra och anbud ritning. Glöm inte att du också kan skriva ut den i tomma så att du kan färglägga den f ...