ALT DE LA IMAGEN

Kung Candy

Röjar-Ralf färg sidor

Kung Candy

Kung Candy

Kung Candy målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tecknet som visas i dragningen till färgen är kung Candy, en karaktär från den animerade filmen Röjar-Ralf, Walt Disney Pictures. Kung Candy är härskare i världen av Sugar Rush, den racingspel godis, och är också en löpare i ett lopp av den tv-spel. Nu kan du måla kungen av Sugar Rush på det sätt du vill, med färgämnen vår hemsida eller genom att ladda ner den ursprungliga ritningen så att du kan skriva ut det på ett pappersark. Så, kan du färglägga denna karaktär med dina kritor, markörer eller färgpennor. Känn magin från Disneys Röjar-Ralf.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10513 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 48 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10513 gånger
LADDA VIT TECKNING
Kung Candy
Färgläggning Sida av Kung Candy

Kung Candy är tecknet som spelar rollen av skurken i filmen Röjar-Ralf. Kort, är en karaktär med ett stort huvud, och är kungen i världen av Sugar Rush, en omgång bilspel i kretsar tillverkade med sötsaker och godis. I filmen, är den viktigaste frågan för kung Candy få Vanellope inte delta i någon tävling. I Sugar Rush är Vanellope vara ett tekniskt fel, ett program fel, och därför hon inte tillåter att tävla i någon av tävlingarna, men det verkar finnas en baktanke bakom förbudet. Vill du veta om kungen Candy få hans onda planer? Ralph och Vanellope kommer att möta honom för att rädda Sugar Rush för sina brott, och cy-bugs som har invaderat denna plats. Nackdelen är att Vanellope, genom ett program fel är fångade i spelet, och när alla börjar att fly och evakuera denna värld, kan Vanellope inte fly. Men Ralph, tillsammans med Felix och Calhoun, kommer att hitta ett sätt att sätta ut Vanellope. Den stora hemligheten bakom kung Candy är faktiskt döljer sin sanna identitet, med mörka avsikter. De avslöjas i Disney filmen, Röjar-Ralf.

Låt oss måla Kung Candy målarbok Vill du Röjar-Ralf färg sidor? Detta är en bild av Kung Candy att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Kung Candy färgning på Röjar-Ralf. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Kung Candy målarbok är Svenskt och förbinds till Röjar-Ralf. Vår teckning av Kung Candy är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Röjar-Ralf att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Kung Candy inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Röjar-Ralf mest målade sidorna

Vanilja
7
7 av 10 - 208 röster
Målade
17325
gånger

Vanilja von Sockertopp, en karaktär med utseendet på en flicka på nio år, är en av stjärnorna i filmen från Walt Disney tecknad Röjar-Ralf. Vanilja är en kart racer som stjäl medaljen till Ralf att delta i en tävling och de två hamnar bygga en bil tillsammans för att delta.

Röjar-Ralf
6
6 av 10 - 81 röster
Målade
13717
gånger

Ralf är det onda av ett spel som heter Fixar-Felix Jr Ralf Felix förstör byggnader måste åtgärda. Men Ralph är trött på att alltid vara den onde och beslutar att undersöka andra spel att lära sig om andra saker i livet och göra bra saker för resten. Turen startar i andra spel och scenarier som kommer att ha många äventyr.

Fix It Felix
7
7 av 10 - 110 röster
Målade
13517
gånger

Fix It Felix är det goda i spel där berättelsen utspelar sig från Walt Disney Röjar-Ralf, där han lyckas rekonstruera allt som förstör Ralf dåliga spel. Felix är en byggmästare och verkstad som är ansvarig för att fixa allt den hittar.