ALT DE LA IMAGEN

Skattkarta

Pirater färg sidor

Skattkarta

Skattkarta

Skattkarta målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och om du använder din fantasi, kan du spela som om du följer skyltarna på kartan. Jag slår vad om att du känner dig som en riktig pirat och ha kul färglägga kartan över bytet och letar efter kläder för din dräkt! Om du spelar med dina vänner du kommer att ha kul tillsammans tack vare dessa färgämnen ritningar av pirater.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 29182 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 312 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 29182 gånger
LADDA VIT TECKNING
Skattkarta
Färgläggning Sida av Skattkarta

Om du och dina vänner tycker om att spela pirater, vi ger dig här skattkarta med vilken du kan följa ledtrådar för att hitta bytet. Kartan visar vägen från det stora skeppet i mitten av havet till ön skatten, som omger ön krokodil att inte korsa havet av delfiner. Dessutom steg ett Kompassen visar var norr ligger, så du gör inte desorientera. Tillbringa en rolig tid att färglägga skattkarta. I forna tider, drog riktiga pirater en karta som leder till en skatt som begravdes för att dölja den från myndigheter eller från andra pirater, och sedan komma tillbaka för det senare, men ibland de aldrig gick att hämta det och många skatter gick förlorade. Tack vare de kartor som fanns, var det möjligt att följa den väg som ritats på dem för att få till bytet att vissa pirat hade samlats under sina dagar av piratkopiering och hade glömt i ett gömställe, eller i en kista begravd under jord. Med denna teckning av en pirat karta som du kommer att känna sig som en stor pirat söker skatten av sjörövare, ett trevligt sätt att ha kul med vänner och låt fantasin flöda, eftersom med fantasi kommer du att kunna komma dit du vill.

Låt oss måla Skattkarta målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Skattkarta att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Skattkarta färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Skattkarta målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Skattkarta är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Skattkarta inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10999
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10967
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.

Kvinna Pirat
5
5 av 10 - 17 röster
Målade
10838
gånger

Kvinnor också kan vara pirater, men var mer sällsynt. Kvinnor pirater är fiktiva karaktärer från filmer eller TV-program som piratkopiering var en värld mycket hårt, farligt och aggressivt syftar män. På bilden ser vi en flicka klädd som en kvinna bär ett svärd och en hatt.