ALT DE LA IMAGEN

Skatt Pirat

Pirater färg sidor

Skatt Pirat

Skatt Pirat

Skatt Pirat målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Piraterna var engagerade i att attackera fartyg till havs för att stjäla sina skatter förslag angrips kuststäderna att ta allt av värde. Således föddes skatter pirater, som sedan gömde sig i grottor och öar öken. Skatter gjorde smycken, guldmynt, ädelstenar, vapen, kistor silver full av guld och allehanda värdefulla saker.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9376 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9376 gånger
LADDA VIT TECKNING
Skatt Pirat
Färgläggning Sida av Skatt Pirat

Piraterna var engagerade i att stjäla fartyg som transporterar skatterna i Amerika till domstolarna i Spanien och andra europeiska länder. De sjörövare sammanställt alla de juveler och skatter samt dölja och sedan sälja skatter pirater har varit mycket eftertraktade i hela Karibien, eftersom, som vissa av dessa skatter försvann till pirater dör. Piraterna skatter är legender.

Låt oss måla Skatt Pirat målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Skatt Pirat att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Skatt Pirat färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Skatt Pirat målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Skatt Pirat är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Skatt Pirat inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 305 röster
Målade
27221
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10263
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10248
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.