ALT DE LA IMAGEN

Pirat Papegoja

Pirater färg sidor

Pirat Papegoja

Pirat Papegoja

Pirat Papegoja målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanligtvis, i berättelser om pirater, medföljer papegojan båtens kapten genom att sitta på hans axel, och de bara upprepar hans ord, men den här fågeln verkar vara en mycket smartare, och så skrämmande eller mer än de berömda pirater och sjörövare! Ge dig ut på ett äventyr med dessa pirat färg ritningar!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10469 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 15 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10469 gånger
LADDA VIT TECKNING
Pirat Papegoja
Färgläggning Sida av Pirat Papegoja

Vet du vad djuret visas i denna ritning? Det är en papegoja som bär pirat kläder. Siffran pirat papegoja är en del av den aktuella stereotypen av pirater i de populära äventyrsberättelser. Papegojor är exotiska djur som kommer från de tropiska landskap av öarna i Karibiska havet, precis som de aror som kommer från djungeln regionerna i Sydamerika, från Mexiko till Argentina, och det kan vara anledningen till att många papegojor åtföljde kapten, som ett exotiskt husdjur som var en del av bytet, ett bevis på att de hade rest långa sträckor. Något liknande händer i mindre utsträckning med några pirater vars maskot är en liten apa. I filmskapande, har många apor (från Cebusliknande brednäsor familjen) använts, liksom apan-faced eller capuchinapa. I motsats till dessa primater, fåglar i papegojan familjen är oftast färgglada och av en mycket exotisk utseende, och det är därför de var mest uppskattade. Med denna teckning av en papegoja med en pirat kostym du kan välja din egen levande färger och färger på papegojan som du vill. Glöm inte att om du vill ha det på papper, kan du ladda ner och skriva ut det gratis, och så när du är klar kan du dekorera vad du vill med den här fina bilden.

Låt oss måla Pirat Papegoja målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Pirat Papegoja att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Pirat Papegoja färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Pirat Papegoja målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Pirat Papegoja är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Pirat Papegoja inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 305 röster
Målade
27533
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10453
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.

Kvinna Pirat
5
5 av 10 - 17 röster
Målade
10319
gånger

Kvinnor också kan vara pirater, men var mer sällsynt. Kvinnor pirater är fiktiva karaktärer från filmer eller TV-program som piratkopiering var en värld mycket hårt, farligt och aggressivt syftar män. På bilden ser vi en flicka klädd som en kvinna bär ett svärd och en hatt.