ALT DE LA IMAGEN

Pirat Jack Sparrow

Pirater färg sidor

Pirat Jack Sparrow

Pirat Jack Sparrow

Pirat Jack Sparrow målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar att färga pirater, här är en av de mest kända piraten genom tiderna, den målarbok för kapten Jack Sparrow. Jack är huvudpersonen i Pirates of the Caribbean-filmer och en mycket märklig pirat. Hans karakteristiska rörelser är mycket instabil och mycket uttrycksfulla, extravaganta gester kommer alltid med sina ord. I filmen, Johnny Depp var ansvarig för att föra honom till livet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10208 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 27 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10208 gånger
LADDA VIT TECKNING
Pirat Jack Sparrow
Färgläggning Sida av Pirat Jack Sparrow

Målar sidan av Jack Sparrow, kapten i Svartå Pärlans, en förbannad fartyg som är bemannad av de levande döda. Jack Sparrow är Pirat Herre i Västindien, och kapten Barbossa rycker Svartå Pärlans efter ett myteri.

Låt oss måla Pirat Jack Sparrow målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Pirat Jack Sparrow att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Pirat Jack Sparrow färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Pirat Jack Sparrow målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Pirat Jack Sparrow är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Pirat Jack Sparrow inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 312 röster
Målade
29182
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10999
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10967
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.