ALT DE LA IMAGEN

Pirat Byte

Pirater färg sidor

Pirat Byte

Pirat Byte

Pirat Byte målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du att känna dig som en riktig pirat? Här är en riktig byte, en pirat skatt för färg som du gillar. Denna boot är tillverkad av en skattkista full av guldmynt som ser ut som droppar, en verklig pärla halsband och två guld koppar med som juveler, en skatt att varje pirat skulle ha och du kan skriva ut för att få det färgat själv.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9515 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9515 gånger
LADDA VIT TECKNING
Pirat Byte
Färgläggning Sida av Pirat Byte

Färglägga en pirat bytet består av en skattkista, två koppar guld, pärlor och guldmynt, guld Doubloon eftersom de användes i dagarna av pirater. Många av dessa pirater stövlar togs från kungens skatteindrivare, och att dölja det, begravd piraterna sina skatter och markeras med en karta.

Låt oss måla Pirat Byte målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Pirat Byte att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Pirat Byte färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Pirat Byte målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Pirat Byte är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Pirat Byte inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 305 röster
Målade
27533
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10469
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10453
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.