ALT DE LA IMAGEN

Ombordstigning Pirat

Pirater färg sidor

Ombordstigning Pirat

Ombordstigning Pirat

Ombordstigning Pirat målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Piraterna var män och kvinnor som var engagerade i att stjäla de fartyg som var till havs. De sjörövare ser fartyg som transporterar skatter från Amerika till Spanien och bordade fartyg att stjäla dem, sedan gömde skatter i grottor och öar öken. Här ser vi en pirat vid hopp från ett båt till en annan för att stjäla.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8953 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 23 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8953 gånger
LADDA VIT TECKNING
Ombordstigning Pirat
Färgläggning Sida av Ombordstigning Pirat

Piraterna var havet rövare, som tog andra båtar att närma sig, att stjäla skatterna i de varor de transporteras. Piraterna närmade sig fartyget till andra fartyg och hoppade angripa sjömännen och stjäla skatter av guld, silver och juveler som transporteras till länder i Europa.

Låt oss måla Ombordstigning Pirat målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Ombordstigning Pirat att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Ombordstigning Pirat färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Ombordstigning Pirat målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Ombordstigning Pirat är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Ombordstigning Pirat inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 305 röster
Målade
27158
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10227
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kapten Pirat
5
5 av 10 - 12 röster
Målade
10222
gånger

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.