ALT DE LA IMAGEN

Kapten Pirat

Pirater färg sidor

Kapten Pirat

Kapten Pirat

Kapten Pirat målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Pirater gå på fartyg och piratskepp behöver en kapten. Kaptenerna på piratskepp måste ha armen klippa och har en krok istället för hand, med den andra handen bär ett svärd som han använde för att attackera och försvara. Pirater är tjuvar av haven, men har kommit till oss som sympatiska personerna i historien.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10967 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 12 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10967 gånger
LADDA VIT TECKNING
Kapten Pirat
Färgläggning Sida av Kapten Pirat

Piraterna reser haven i båtar med en befallande pirat huvudstad pirat kaptener är oförskämd och farliga män. Pirater kastas överbord hans fiender. Engagerad i stöld i hamnar och städer i Västindien och attackera andra fartyg till havs.

Låt oss måla Kapten Pirat målarbok Vill du Pirater färg sidor? Detta är en bild av Kapten Pirat att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Kapten Pirat färgning på Pirater. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Kapten Pirat målarbok är Svenskt och förbinds till Pirater. Vår teckning av Kapten Pirat är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Pirater att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Kapten Pirat inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Pirater mest målade sidorna

Skattkarta
6
6 av 10 - 312 röster
Målade
29182
gånger

Våga vara med i ett nytt äventyr med denna skattkarta som leder vägen till en stor pirat skatt? Vill du spela pirater? Du kan klä upp genom att sätta en scarf på huvudet. Men varje pirat behöver en karta för att hitta den plats där han begravde sin skatt. Du kan skriva ut denna skattkarta att färga det på ett papper och klipp ut. Sedan kan du gömma hemma något som är din skatt, och o ...

Pirat Papegoja
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
10999
gånger

Denna pirat papegoja ser verkligen ut som en riktig pirat! Papegojan som du kan färglägga denna teckning har en mer aggressiv och våldsam attityd än många fega pirater. Dessutom, som ni kan se, är det klädd i typisk pirat kläder, med kaptenen hatt, en scarf på huvudet, en väldigt randig pirat stil skjorta och en pistol. Denna pirat papegoja har även ett träben som riktiga pirater! Vanl ...

Kvinna Pirat
5
5 av 10 - 17 röster
Målade
10838
gånger

Kvinnor också kan vara pirater, men var mer sällsynt. Kvinnor pirater är fiktiva karaktärer från filmer eller TV-program som piratkopiering var en värld mycket hårt, farligt och aggressivt syftar män. På bilden ser vi en flicka klädd som en kvinna bär ett svärd och en hatt.