ALT DE LA IMAGEN

Sasuke Uchiha

Naruto färg sidor

Sasuke Uchiha

Sasuke Uchiha

Sasuke Uchiha målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färg på nätet Sasuke Uchiha, en av de sista överlevande från Uchiha klanen, och hans bror Itachi Uchiha, som var ansvarig för hennes försvinnande. Sasuke är en kraftfull Genin av dolda blad by i Konoha som har förmåga Sharingan och tekniker mästare som Amaterasu, teknik lärde av sin far, eller Chidori lärde jutsu från Kakashi Hatake, känd som Kakashi Senseis. Sasuke Uchiha är en fiktiv figur i anime- och mangaserien Naruto.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 12537 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 146 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 12537 gånger
LADDA VIT TECKNING
Sasuke Uchiha
Färgläggning Sida av Sasuke Uchiha

Färgläggning Sasuke Uchiha, följeslagare och rival Naruto i anime serien. Sasuke är den sista överlevande av Uchiha klanen, och han vill vara starkare för att hämnas sin familj och dödade hans bror Itachi.

Låt oss måla Sasuke Uchiha målarbok Vill du Naruto färg sidor? Detta är en bild av Sasuke Uchiha att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Sasuke Uchiha färgning på Naruto. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Sasuke Uchiha målarbok är Svenskt och förbinds till Naruto. Vår teckning av Sasuke Uchiha är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Naruto att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Sasuke Uchiha inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Naruto mest målade sidorna

Naruto Ansikte
6
6 av 10 - 111 röster
Målade
12059
gånger

Om du gillar Naruto, nu kan du färglägga nätet Naruto Uzumaki, den unga och prålig ninja av Hidden Leaf Village. Hans ninja rang är Genin, och ansvarar för att ta uppdrag på olika nivåer. Steg för steg Naruto blir starkare och lär sig nya tekniker, såsom skugga kloner eller Rasengan, hans mest kraftfulla attack, lärt av Jiraiya. Naruto är en manga, skapad av Masashi Kishimoto, som sen ...

Kakashi Hatake
7
7 av 10 - 94 röster
Målade
11344
gånger

Är du en god anhängare av animeserien Naruto? Då kommer du säkert att känna igen tecken som visas i denna ritning. Detta är Kakashi Hatake, även kallad Kakashi Sensei av Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha och Sakura Haruno, eftersom han är herre över medlemmarna i Team 7. I denna ritning Kakashi visas i förgrunden, ett porträtt som du måste färg som du vill göra det fullständigt klart. D ...

Itachi Uchiha
7
7 av 10 - 74 röster
Målade
11207
gånger

Nu kan du färg på nätet Uchiha Itachi, den äldre brodern av Sasuke Uchiha, en S-rank kriminell organisation Akatsuki. Denna teckning är en barnslig version av Itachi. Om du gillar Akatsuki klanmedlemmar, nu kan du färglägga en av dess medlemmar, Itachi. Sasuke går alltid bakom att besegra Itachi.