ALT DE LA IMAGEN

Kakashi Hatake

Naruto färg sidor

Kakashi Hatake

Kakashi Hatake

Kakashi Hatake målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Är du en god anhängare av animeserien Naruto? Då kommer du säkert att känna igen tecken som visas i denna ritning. Detta är Kakashi Hatake, även kallad Kakashi Sensei av Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha och Sakura Haruno, eftersom han är herre över medlemmarna i Team 7. I denna ritning Kakashi visas i förgrunden, ett porträtt som du måste färg som du vill göra det fullständigt klart. Denna Jonin är även känd under smeknamnet copycat ninja, eller ninja som kopior, som tack vare sin implanterade Sharingan han kan kopiera hemliga färdigheter sina motståndare. Kakashi är ganska ensam och fjärran, och tycker om att arbeta ensam, även om han är stolt över sina lärlingar i Team 7.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11578 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 94 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11578 gånger
LADDA VIT TECKNING
Kakashi Hatake
Färgläggning Sida av Kakashi Hatake

Den ninja av Hidden Leaf Villa som du ser på bilden är Kakashi Hatake, en Jonin Konoha som en gång tillhörde den speciella krafter ANBU. Han är ansvarig lärare för att instruera genin av Team 7, vilket är Naruto, Sasuke och Sakura. Även om han är en ganska tyst och ensam ninja, är sanningen att hans personlighet håller förändras och bryr sig mer om andra, att sätta andras säkerhet före sin egen. Han har alltid haft en stor rivalitet med Maito Gai, även känd som Gai sensei, som är befälhavare Gai laget gjort av Neji Hyuga, Tenten och Rock Lee, hans favorit elev. Även om de alltid bluffar mellan varandra och tävlar i en sund rivalitet, är det faktum att Kakashi och Gai gör ett bra team går samman och är mycket svåra att besegra. Som du kan se i denna tomma ritningen har Kakashi blunda bakom hans panna beskyddare, och täcker munnen med en mask som han aldrig tar fart. I hans ögon att han döljer en Sharingan som implanteras i honom, och under hans slöa utseende sanningen är att han alltid är alert och på sin vakt, redo att agera när som helst, eftersom han är en mycket kraftfull Jonin som styr Chidori tekniken vilket Sasuke lärde honom.

Låt oss måla Kakashi Hatake målarbok Vill du Naruto färg sidor? Detta är en bild av Kakashi Hatake att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Kakashi Hatake färgning på Naruto. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Kakashi Hatake målarbok är Svenskt och förbinds till Naruto. Vår teckning av Kakashi Hatake är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Naruto att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Kakashi Hatake inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Naruto mest målade sidorna

Sasuke Uchiha
6
6 av 10 - 146 röster
Målade
12775
gånger

Färg på nätet Sasuke Uchiha, en av de sista överlevande från Uchiha klanen, och hans bror Itachi Uchiha, som var ansvarig för hennes försvinnande. Sasuke är en kraftfull Genin av dolda blad by i Konoha som har förmåga Sharingan och tekniker mästare som Amaterasu, teknik lärde av sin far, eller Chidori lärde jutsu från Kakashi Hatake, känd som Kakashi Senseis. Sasuke Uchiha är en fi ...

Naruto Ansikte
6
6 av 10 - 111 röster
Målade
12305
gånger

Om du gillar Naruto, nu kan du färglägga nätet Naruto Uzumaki, den unga och prålig ninja av Hidden Leaf Village. Hans ninja rang är Genin, och ansvarar för att ta uppdrag på olika nivåer. Steg för steg Naruto blir starkare och lär sig nya tekniker, såsom skugga kloner eller Rasengan, hans mest kraftfulla attack, lärt av Jiraiya. Naruto är en manga, skapad av Masashi Kishimoto, som sen ...

Itachi Uchiha
7
7 av 10 - 74 röster
Målade
11433
gånger

Nu kan du färg på nätet Uchiha Itachi, den äldre brodern av Sasuke Uchiha, en S-rank kriminell organisation Akatsuki. Denna teckning är en barnslig version av Itachi. Om du gillar Akatsuki klanmedlemmar, nu kan du färglägga en av dess medlemmar, Itachi. Sasuke går alltid bakom att besegra Itachi.