ALT DE LA IMAGEN

Sångare

Musik färg sidor

Sångare

Sångare

Sångare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du älskar ju sång eller åtminstone lyssna på dina favorit sångare! Med denna målarbok av en sångare, kommer du att kunna ha roligt och ge denna unga sångare, som sjunger med en mikrofon, din egen stil. Som ni kan se, är vår färg sångare moderiktigt klädd, med en tröja över en skjorta och några moderna byxor. Dessutom är hans frisyr modern, som de unga sångare idag, och du kan välja sin färg, precis som du kan bestämma vilken färg du vill ha sina kläder, för att skapa sin styling och göra hans konsert vara en stor framgång. Denna färgning sida av en vokalist påminner sångare som Justin Bieber, eller pojkarna av band som Aurin eller One Direction.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10513 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10513 gånger
LADDA VIT TECKNING
Sångare
Färgläggning Sida av Sångare

Denna stora målarbok av en sångerska (även kallad vokalister) kommer att fylla din dator med rytm och rörelse. Här är det du som bestämmer hur denna pop och modern musik artist är tänkt att klä. Vad vi kallar en sångare är den person som ägnar sitt liv åt sång, om han gör det ensam eller i en grupp eller band, och använder sin röst som om det var något annat musikinstrument, tuning noter och ger karaktär åt ljudet, gör varje röst har sin egen klang och personlig stil. I många musikgrupper finns flera sångare, är en vanligtvis sångare eller solo sångare, och resten ibland gör andra röster eller refränger, som lägger harmoni till den huvudsakliga melodin. Det finns massor av band som blir allt vanligare, liksom exempel på One Direction, där flera sångare har samma relevans som den viktigaste melodi, turas om att sjunga verserna och sjunga refrängerna alla tillsammans, skapa låtar med massor av olika blandade stilar i samma låt. De flesta av de framgångsrika banden har minst en sångare, som rösten är vad som bäst skickar meddelandet av en sång.

Låt oss måla Sångare målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Sångare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Sångare färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Sångare målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Sångare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Sångare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13802
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13489
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
12728
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...