ALT DE LA IMAGEN

PSY Gangnam Style

Musik färg sidor

PSY Gangnam Style

PSY Gangnam Style

PSY Gangnam Style målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, eller i ditt rum.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13652 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 103 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13652 gånger
LADDA VIT TECKNING
PSY Gangnam Style
Färgläggning Sida av PSY Gangnam Style

Psy Gangnam Style gratis färg sida, att färga nätet Psy. utskrivbara ritning Psy Gangnam Style med sin berömda dans häst.

Låt oss måla PSY Gangnam Style målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av PSY Gangnam Style att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida PSY Gangnam Style färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom PSY Gangnam Style målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av PSY Gangnam Style är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av PSY Gangnam Style inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13975
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
12878
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...

Klassisk Gitarr
5
5 av 10 - 61 röster
Målade
12770
gånger

Om du gillar musiken nu kan du färglägga denna vackra klassisk gitarr, även känd som spansk gitarr, omgiven av toner. Gitarren tillhör familjen av chordophone instrument, och var ursprungligen av trä. Idag kan använda en mängd olika material, även trä används fortfarande. Gitarren är ett instrument nästan ett måste för varje band eller musikalisk grupp.